KARNEF

Udruženje za kardionefrologiju Srbije
KARNEF

POZIV ZA DODELU NAGRADA

Udruženje za kardionefrologiju Srbije

KARNEF

Poštovane koleginice i kolege,

pozivam Vas da konkurišete za nagrade za najbolje objavljene publikacije u 2021. godini u oblasti kardionefrologije.

Neophodno je da autor ili bar jedan od koautora publikacije, koja se nominuje za nagradu, bude član Udruženja za kardionefrologiju Srbije.

Molim Vas da predložene radove pošaljete do 01.03.2022. godine na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Obaveštenje o dobitnicima nagrade biće objavljeno na sajtu Udruženja za kardionefrologiju Srbije 01.04.2022 godine.

Svečano uručenje nagrada obaviće se na Šestom međunarodnom kongresu kardionefrologije i hipertenzije- Karnef 2023.

 

Predsednik Udruženja za kardionefrologiju Srbije

Prof. dr Sonja Radenković

 

Registracija- postanite aktivan član Udruženja

Registrujte se i učlanite u Udruženje za kardionefrologiju Srbije. Ovim stičete pravo da aktivno učestvujete u radu Udruženja, prisustvujete skupštini Udruženja, predlažete i birate članove predsedništva. Budite deo tima!

Učlanjenje je besplatno, a PRIJAVA se podnosi online.

Uputstvo za prezentaciju radova - KARNEF 2019

Usmene prezentacije - trajanje prezentacije od 15 do 20 minuta (vreme će biti određeno u definitivnom programu sastanka!). Slajdovi treba da budu na engleskom, a izlaganje na engleskom ili srpskom jeziku. Predavačima će biti na raspolaganju video bim projektor sa pratećom opremom. Molimo Vas da prezentacije budu izrađene u Power Point-u sa korišćenjem Times New Roman ili Arial fonta.

Poster prezentacije - dimenzije panoa za poster prezentacije su: širina 120cm, visina 80cm. Tekst na posterima treba da bude na engleskom, a diskusija na srpskom ili engleskom jeziku.

Pozivno pismo 2017

Dragi prijatelji i kolege,

Velika mi je čast i zadovoljstvo pozvati vas na 3. međunarodni kongres kardionefrologije i hipertenzije "KARNEF 2017", koji će se održati od 11. do 13. maja 2017. godine u Pirotu.

,,KARNEF“ je već tradicionalni skup kardiologa i nefrologa, na kome učestvuju i lekari drugih specijalnosti: fiziolozi, patofiziolozi, klinički biohemičari, farmakolozi, endokrinolozi, pulmolozi, anesteziolozi, kardiovaskularni hirurzi. Od nesumljivog značaja je i učešće farmaceuta, hemičara i biologa. 

Mutidisciplinarni pristup kod pacijenata sa udruženim bolestima srca i bubrega je od neprocenjivog značaja u ranom otkrivanju, dijagnostici, prevenciji i lečenju, obzirom na složene etiopatogenetske mehanizme nastanka i razvoja ovih bolesti.

Konferencija će uključivati plenarna predavanja, tematske sesije, radionice i sastanke sa stručnjacima iz različitih područja istraživanja. Obezbeđene su nagrade za najbolji istraživački rad u području kardionefrologije.

Kao i prethodnih godina, biće velik broj predavača iz inostranstva, što svakako ukazuje na svu važnost i kvalitet ovog Kongresa.

Ovo je osma škola kardionefrologije, jedinstvena, ne samo u našoj zemlji i regionu, već i na jugoistoku Europe.

Uloga Udruženja za kardionefrologiju Srbije u organizaciji ovih skupova i u kontinuiranom radu na problemima otkrivanja uzroka i adekvatnog tretmana bolesnika sa udruženim bolestima srca i bubrega prepoznata je i od strane velikim svetskih asocijacija. Naša organizacija postala je pridruženi član Međunarodnog društva za nefrologiju (ISN).

Srdačno vas pozivam da nam se pridružite i da aktivno učestvujete u Konferenciji i tako doprinesete daljem razvoju kardionefrologije u Srbiji.

U nadi da se vidimo uskoro u Pirotu,

Pozdrav,

 

Prof. Dr. Sonja Radenković

Predsjednik organizacijskog odbora

Smeštaj Kruševac i Ribarska Banja

Kruševac

Za učesnike kongresa koji su svoj smeštaj uzeli u Kruševcu, biće organizovan prevoz do Ribarske Banje za vreme trajanje kongresa dva puta dnevno.

Napomena: Rezervacije izvršiti do 30.4.2019. godine.

Ribarska Banja

Specijalna bolnica "Ribarska Banja"

Specijalna bolnica Ribarska Banja ima 510 postelja, od kojih 230 u sistemu zdrastvenih ustanova Srbije, dok je preostalih 280 na slobodnom tržištu. U vilama Srbija, Bosna, Hercegovina, Vojvodina, Dalmacija, Slavonija, Hrvatska, Crna Gora i Pogled, pored jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba, imaju i standardne i lux apartmane. Na temeljima starog turskog amama iz 17.veka podignut je moderan spa centar.

37205 Ribarska Banja
Tel: 037/865-263
Fax: 037/865-129

Informacije i rezervacije
Tel: 037/865-120, 037/865-270, 063/87-82-886 
www.ribarskabanja.rs 
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Vila "Di Lusso"


Vila Di Lusso je savremeni objekat u neposrednoj blizini Specijalne bolnice "Ribarska Banja" (300m), koji će sasvim sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe udobnog smeštaja i prijatnog boravka u ovom banjsko - klimatskom lečilištu. U okviru Vile Di Lusso na raspolaganju vam je 60 ležajeva u dvokrevetnim sobama i apartmanima sa kupatilom. Svaka soba ima sopstveni balkon, televizor(kablovska tv) i bežični internet. Gostima je na raspolaganju restoran, kao i parking, a u okviru objekta je lift. Ribarska Banja je balneološko lečiliste i klimatsko mesto, nalazi se na severnim padinama planine Jastrebac, na nadmorskoj visini od 540m, u dolini Ribarske reke. Smeštena je u središnjem delu Srbije, u Rasinskom okrugu, 220km od Beograda, 35km od Kruševca, i 72km od Niša. Priuštite sebi luksuzan odmor u Vili Di Lusso i uživanje i relaksaciju.

Tel: 037/865-125, 066/202-101 
www.dilusso-ribarskabanja.com 
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Vila "Janus"

 

Vila Janus vas očekuje na ulazu u Ribarsku Banju i udaljena je svega 600 metara od centra Ribarske Banje odnosno specijalne bolnice. Vila je novi objekat izgrađen 2006. godine. Smeštaj raspolaže sa 50 ležajeva. Poseduje 4 apartmana za 3 osobe, 1 apartmanom za 4 osobe, 14 dvokrevetnih soba i 2 četvorokrevetne sobe. Svaka soba ima sopstveno kupatilo, kablovsku televiziju, Internet, parno grejanje, klimu. Uz samu vilu, sagrađen je i restoran Janus u etno stilu. Restoran je dostupan kako korisnicima smeštaja Vile Janus tako i ostalim posetiocima Ribarske Banje. Tradicionalna srpska jela kojima će vas poslužiti u ovom restoranu napravljena su od domaćih namirnica proizvedenih na imanju vlasni smeštaja i restorana Janus. Cene hrane su jako povoljne, a ukoliko se sa vašim društvom u restoranu Janus nađete vikendom uveče Vaš provod će upotpuniti muzički program.

Tel: 037/476-476; 064/20-60-883; 064/51-37-449


Vila "Marija"

Vila Marija u Ribarskoj Banji je moderan i luksuzno opremljen smeštaj koji je od specijalne bolnice Ribarska Banja udaljen 700 metara. Sagrađena je 2010. godine. Smeštaj Marija raspolaže sa 4 studia, jednim apartmanom, jednom jednokrevetnom i sa dve dvokrevetne sobe. Svaka soba ima kupatilo, parno grejanje, klimu i kablovsku televiziju. U okviru smeštaja Marija funkcioniše restoran sa velikom terasom. Za goste ispred vile obezbeđen je parking prostor.

Ribarska Banja
Tel: 069/10-12-949


"Ribarski konaci"


Sve smeštajne jedinice poseduju sopstveno kupatilo, LCD TV i besplatan Wi-Fi. Na raspolaganju je takođe i moderno opremljena kuhinja po meri čak i najboljih kulinara. U sastavu Ribarskih Konaka nalazi se i biljna apoteka u kojoj ćete pronaći proizvode pravljene po tradicionalnim recepturama dokazane efikasnosti.

Tel: 066-00-50-55; 065/99-037-19


Vila "Nena"

Svaka soba ima svoje kupatilo i terasu, a u potkrovlju je smeštena zajednička kuhinja. Obezbeđen je parking prostor za goste smeštaja Nena, a u dvorištu smeštaja u toku sezone funkcioniše bar, restoran. Na meniu restorana su roštilj, razna kuvana jela i desert. Vila ima dostupnih sedam dvokrevetnih soba, kao i dve jednokrevetne sobe. Cena noćenja sa doručkom za učesnike kongresa je 1100RSD. Za doručak se služi domaća hrana.

Tel: 037/475-26


Vila "Dynasty"

Svaka soba ima sopstveno kupatilo sa tuš-kabinom i toaletom, terasu, grajanje, TV-prijemnik, internet sa WiFi-em, mini-bar, kuvalo za kafu, komarnike na prozorima kao i peskire za internu upotrebu. U prijatnom restoranu sa terasom nasim gostima pruzamo i ugostiteljske usluge. Cena noćenja sa doručkom za učesnike kongresa je 1100RSD. Za doručak se služi domaća hrana.

Tel: 062/82-99-397


 

Privatan smeštaj u Ribarskoj Banji

KM turist
Jug Bogdanova 39
Tel: 037/449 720


Smeštaj u Kruševcu

Hotel Golf

HOTEL GOLF STANDARD **

Svojim gostima nudi smeštaj u 16 soba sa 30 ležajeva. Sve sobe su klimatizovane, sadrže mini bar, satelitski tv program, telefon, fen… Hotel krasi izuzetna kuhihja sa svim specijalitetima sa roštilja, kao i bogat izbor morske i rečne ribe.

Cena prenoćišta :

Jednokrevetna soba: 2900 dinara

Dvokrevetna soba: 4200 dinara

Trokrevetna soba: 5400 dinara

Porodični apartman: 6500 dinara

 

HOTEL GOLF LUX ***

Svojim gostima nudi smeštaj u 23 sobe i 6 apartmana sa ukupno 52 ležaja. Sve sobe i apartmani su klimatizovani, sadrže mini bar, tv, telefon, fen, sef, internet. Kupatila su luksuzno opremljena sa djakuzi kadama, a tuš kabinama sa masažerima.

Cena prenoćista:

Jednokrevetna soba: 3600 dinara

Dvokrevetna soba: 5200 dinara

Trokrevetna soba: 6600 dinara

Apartman (za jednu osobu): 5500 dinara

Apartman (za dve osobe): 7500 dinara

 

Boravišna taksa po osobi za jednu noć je 100,00 dinara.

U cenu prenoćista je uračunata internet konekcija, doručak, korisćenje bazena i teretane.

Usluge polupansiona plus 700,00 dinara.

Usluge punog pansiona plus 1400,00 dinara dnevno, po osobi.

Hotel poseduje rent a car usluge.

Ostali sadržaj hotela: FITNES CENTAR, SAUNA, BAZEN, MASAZA, CAFFE BAR

 


Hotel BISER

Hotel BISER ima kapacitet od 3 apartmana i 12 dvokrevetnih soba, čiji su otmeni enterijeri i savremena oprema pogodni kako za boravak poslovnih ljudi tako i za porodični smeštaj.

Cena uključuje noćenje sa doručkom i boravišnom taksom.

Standard soba:

Za jednu osobu: 3350 RSD

Za dve osobe: 5700 RSD

U sobama:

 • Klima uređaj
 • Telefon
 • Mini bar
 • Kablovski internet
 • Besplatan pristup Wi-Fi mreži

Soba 104

Soba 204

Soba 304

Lux soba:

Za jednu osobu: 4350 RSD

Za dve osobe: 6200 RSD

U sobama:

 • Klima uređaj
 • Sef
 • Telefon
 • Mini bar
 • Kablovski internet
 • Besplatan pristup Wi-Fi mreži

Soba 105

Soba 203

Soba 305


Vi ste ovde: Home ss